G-ESS - Brands at WorkISO certifierad

Förskolekampanj – Allt du behöver för höstens och vintern i klädväg!

Behöver du hjälp med utprovningar, prover, personförpackning, märkning mm – då fixar vi det! Ring redan idag och boka en tid med någon av våra säljare på tel 08-449 85 70 eller maila order@g-ess.se.

Öppna kampanj


Ryggsäck på köpet

Köp HAGLÖFS Ridge II GT Men eller HAGLÖFS Observe GT Surround Men och få ryggsäcken Volt på köpet värde 400:-.

Öppna kampanj


Ahlsell förvärvar G-ESS Yrkeskläder!

Ahlsell köper 100% av G-ESS Yrkeskläder AB och blir därmed en ny ägare från och med den 1:a mars 2017. -”Beskedet är mycket glädjande för oss på G-ESS, säger VD Kent Hult. Nu får vi en otroligt stark partner med både finansiella och verksamhetsmässiga förutsättningar att bygga det G-ESS som vi diskuterat internt under en tid”. Köpet kommer inte att innebära några direkta förändringar kortsiktigt och G-ESS kommer leva vidare som ett eget varumärke och butikskedja. Vice VD Håkan Melin kommer att bli ny VD från och med övertagandet och Kent sitter kvar i styrelsen och som rådgivare

Vid eventuella frågor, ring vVD Håkan Melin 073-663 79 33


Magnikampanj

Vid köp av MAGNI-artiklar 71161, 71361 och 76563 så ingår en Stone river-jacka i svart till ett värde av 1264:-.

Reservation för slutförsäljning . Alla priser är exklusive moms.

Öppna kampanj


Ny butik i Täby!

Vi har öppnat en ny yrkesklädsbutik i Täby för att komma närmare dig som jobbar i nordöstra Stockholm! Vi firar detta med att alla som öppnar nytt konto under 2016 får en MJØLNIR HOODIE från Helly Hansen till ett värde av 1000 kr (erbjudandet gäller endast i Täby, så länge lagret räcker och sedvanlig kreditprövning sker).

Till våra gamla kunder: Hör av dig till oss om du vill att vi ska lägga upp dina dekaler här, så att du kan få dina kläder tryckta och levererade under tiden du tar en kopp kaffe. Prata med din säljare, någon i butiken du handlar i idag eller ring direkt till Robban och hans personal i Täby på 08-518 399 90. Du kan också skicka ett mail till info@g-ess.se med dina önskemål.

Du hittar oss på Mätslingan 21 (rakt över Flinks Järn och bredvid Dahl) i Täby (Arninge).

Varmt välkomna önskar Robban med personal!


Du kan nå oss på en bärande våg!

Nu har vi bytt ut våra gamla telefonväxel som tjänat oss väl i snart 20 år. Numera når ni oss via en mobil växellösning och därmed försvinner alla våra personliga, fasta 08 nummer. Om du ringt någon av oss på en mobiltelefon tidigare så är allt som vanligt. Om du ringt oss via våra personliga nummer så kommer du att mötas av ett meddelande som säger att numret inte är aktivt. Du kan då söka personen på vår hemsida (under kontakter) alternativt ringa vår växel på 08-449 85 70.

Vi är nu mer tillgängliga än någonsin – hör av dig!

Nyhetsbrev

Ta del av unika erbjudanden genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Skicka anmälan

Box 1047, 141 21 Huddinge | Telefon: 08-449 85 70 | E-post: info@g-ess.se
Copyright © G-ESS Yrkeskläder AB | Hemsida av RK

Ansök om kundkonto