G-ESS - Brands at WorkISO certifierad

Arbetsskor i Stockholm

Söker du efter en leverantör av arbetsskor? Då har du hittat rätt. Vi är Sveriges största återförsäljare av arbetskläder, profilkläder och arbetsskor. Vi har närmare 30 års i branscherfarenhet och vi kan kan täcka hela ditt behov. Vi erbjuder personlig service över telefon, e-post och kan komma ut till er för utprovning. Vi har även butiker i Huddinge, Bromma, Järfälla och Täby.

Vi erbjuder arbetsskor från de bästa leverantörerna och vi tummar aldrig på service eller kvalitet.


Undrar du något? Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret

Om du undrar något eller vill göra en offertförfrågan går det bra att ringa 08-449 85 70. Du kan även maila info@g-ess.se eller fylla i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Vår marknadsavdelning har öppet vardagar kl 07.00-17.00.


Fördelar med att handla från G-ESS

  • Vi har ett brett lagersortiment med skydds- och yrkesskor för snabb leverans

  • Vi erbjuder personlig service vilket innebär att vi har den kunskap som behövs för att du ska hitta rätt produkt bland hundratals alternativ.

  • Vill du också ha arbetskläder eller kläder med tryck/brodyr så ordnar vi det. Vi kan även trycka på förpackningar och kläder om du till exempel vill trycka personalens namn.

  • Hos oss kan du samla alla inköp på ett och samma ställe vilket ger högre rabatt, enklare administration samt underlag för uppföljning.

  • Vi kan komma till er med kläder så att ni får prova våra arbetskläder.

  • Är du ett större företag? Då kan du få en egen webbutik som gör det möjligt att exempelvis samordna beställningarna av arbetskläder.


Beställa arbetsskor

Det är enkelt att beställa arbetsskor från G-ESS och du får alltid alltid personlig service. Små företag brukar vilja sköta beställningarna via telefon eller e-post. För större företag har vi en e-handelslösning som underlättar större beställningar och om verksamheten är utspridd över landet. För att kunna beställa kläder och skor räcker det att du ha ett kundkonto.

Gör en kontoansökan


Köpa arbetsskor i våra butiker

I våra butiker kan du handla arbetsskor utan att vara upplagd som kund. I butikerna är även du som privatperson välkommen att handla. Vi har fyra välfyllda butiker i Stockholm (Huddinge, Bromma, Järfälla och Täby).

Karta och vägbeskrivning till våra butiker

Kontaktformulär

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi inom kort.

Skicka

Box 1047, 141 21 Huddinge | Telefon: 08-449 85 70 | E-post: info@g-ess.se
Copyright © G-ESS Yrkeskläder AB | Hemsida av RK

Ansök om kundkonto