G-ESS - Brands at WorkISO certifierad

Välkommen till G-ESS Yrkeskläder AB!

G-ESS är Sveriges största oberoende återförsäljare av yrkeskläder och personligt skydd och servar dagligen hundratals bolag och myndigheter över hela Sverige. Vi är mycket glada och stolta över att få förtroendet att agera som avtalspartner avseende yrkeskläder och personligt skydd för Budguidens medlemmar. G-ESS har, tillsammans med Budguidens experter och i samtal med åkare, tagit fram två sortiment speciellt anpassade för chaufförer och åkeripersonal. De viktigaste kriterierna vid val av plagg har varit funktion, design och bekvämlighet och givetvis att priset är rätt.


Våra två sortiment för Budguiden

Budguiden Baspaket Svart - Produktblad
Budguiden Baspaket Svart - Prislista
Budguiden Baspaket Svart - Beställningssedel

Budguiden Varselpaket - Produktblad
Budguiden Varselpaket - Prislista
Budguiden Varselpaket - Beställningssedel


Så här enkelt blir du kund

1) Konto

För att kunna handla behöver du bli kreditgodkänd och få ett konto, du hittar ansökan här. Ange ”Budguiden” i rutan för Bransch för att vara säker på att få dina 25% rabatt.

2) Sortiment

För att alla medlemmar snabbt ska få en översikt av de förvalda sortimenten finns de presenterade i nedanstående PDF blad. Sortimenten är dock helt fristående, du kan köpa enstaka plagg från den ena eller andra och matcha som du vill. Om du inte hittar det du söker så bläddra i våra kataloger här.

3) Storlekar

Om du är osäker på vilka storlekar du ska beställa så har du en storleksguide här.

4) Dekaler

De flesta av våra kunder vill att vi trycker en logga på kläderna och det kan vi givetvis göra till dig också. Skicka oss en s.k. vektoriserad fil (EPS-format) eller en PDF fil med den logga du vill att vi trycker på plaggen. I de flesta fall trycker vi en större dekal på ryggen på jackor och tröjor och en mindre på bröstet på t-shirt och pikéer. Detta bestämmer du själv men det är viktigt att du talar om vilka typer av dekaler du önskar och var de ska placeras.

5) Priser

Du har 25% rabatt på alla priser hos G-ESS. Nettopriser på det utvalda sortimentet hittar du på produktbladen, de kan ändras om och när våra leverantörer höjer sina priser. Dekaler kostar 300 kr per färg i engångskostnad och sedan 20 kr per styck för en liten och 30 kr för en stor, exklusive montering och tryck. Minsta antalet dekaler som kan beställas är 50 st. Leveranser kostar 175 kr per order men ingår i priset när ordern är över 3 500 kr.

6) Beställa

Du kan beställa genom att skicka ett mejl med önskade plagg till order@g-ess.se. Ange ditt kundnummer, artikelnummer på plaggen, storlekar, antal och eventuell tryckinformation samt leveransadress på beställningssedeln som finns nedan. Alternativt kan du ringa in på 08-449 85 70 eller besöka någon av våra butiker i Huddinge, Bromma, Järfälla eller Täby. Se kontaktuppgifter för adresser här.

7) Returer & Reklammationer

Enligt våra köpvillkor har du alltid en ångerrätt på 10 dagar. För att ångerrätten ska gälla måste originalförpackningen vara med och varan måste vara i gott skick. OSB! Märkta varor som är korrekt leverererade enligt er order går ej att returera (t.ex. om ni har råkat beställa fel storlek som vi redan har märkt med er logga). Om vi har levererat felaktiga storlekar eller feltryckta varor står vi för returkostnaden och jobbar för att lösa problemet så fort som möjligt. Vid reklamationer skall du ringa vår support på 08-449 85 70 och ange orsaken till din reklamation. De kommer då att informera dig om hur du skickar tillbaka den felaktiga varan samt hur den ersätts.

Undrar du något?

Maila info@g-ess.se eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Skicka

Box 1047, 141 21 Huddinge | Telefon: 08-449 85 70 | E-post: info@g-ess.se
Copyright © G-ESS Yrkeskläder AB | Hemsida av RK

Ansök om kundkonto