G-ESS - Brands at WorkISO certifierad

Frågor & Svar

Klicka på frågorna för att se svaren. Om du undrar något är du alltid välkommen att höra av dig till 08-449 85 70 eller info@g-ess.se.


Hur blir jag kund hos G-ESS?

För att vi smidigt och enkelt ska kunna hjälpa dig när du ringer eller besöker oss lägger vi upp ett kundkonto. Fyll i ett kontaktformulär via mail, telefon eller på plats i vår butik, så ordnar vi det. Sedan går det snabbt och det är enkelt att beställa ur vårt utbud av arbetskläder och presentartiklar eller ordna snygga profilkläder till personalen.

Klicka här för att fylla i en kontoansokan

Vänder ni er bara till större företag?

Alla företag, stora som små är välkomna att handla i våra butiker. Att vi i huvudsak vänder oss till större företag utesluter inte mindre företag. Och varför ska bara företagare ha de bästa yrkeskläderna? Det är även många privatpersoner som handlar av oss. Till exempel våra yrkeshandskar och yrkesskor är det många som köper för privat bruk.

Vilka öppettider har ni?

Våra öppettider i butikerna är mån-fre 07.00-17.00 i Huddinge samt 07.00-16.00 i Bromma, Järfälla och Täby. Beställa över nätet eller via mail kan du göra när som helst på dygnet.

Hur beställer jag produkter?

Hos G-ESS Yrkeskläder går det bra att lägga beställningar via telefon eller via e-post. Du kan även besöka några av våra butiker där du kan göra dina beställningar eller handla direkt. Vi erbjuder möjligheten till postpaket och DHL Servicepoint. När du vill bli kund hos oss ansöker du om ett konto. Därefter finns dina uppgifter sparade och det går enkelt att beställa.

Hur långa är leveranstiderna på arbetskläderna?

Anledningen till att många väljer G-ESS är just leveranstiderna. Vi har en alltid-på-lager-garanti av de vanligaste kläderna som gör att du inte behöver vänta mer än 2-3 dagar på dina varor. Du kan även välja att hämta ut dem direkt från vårt lager om du är i närheten. Beställningsvaror levererar vi inom 10 arbetsdagar.

Finns det möjlighet att returnera eller byta beställda varor?

Enligt våra köpvillkor har du alltid en ångerrätt på 10 dagar. För att ångerrätten ska fungera måste originalförpackningen vara med och varan i gott skick. Profilerade varor som vi har tryckt fel eller skickat fel storlek står vi för, profilerad varor som är felbeställda av kunden tas ej i retur.

Hur hittar man till era butiker?

Under sidan butiker finner du vägbeskrivning och kartor till våra butiker.

Vilka varumärken säljer G-ESS Yrkeskläder?

Klicka här för att gå till sidan "Våra varumärken".

Hur vet man vilken storlek på arbetskläderna man ska beställa?

Vi har en storleksguide som brukar vara till stor hjälp. Där kan du enkelt se vilken storlek som passar till dina mått.

Kan vi beställa profilkläder nu och få dem utskickade när det passar oss?

Ja, den möjligheten finns med alla våra varor. Om ni meddelar oss vid vilket datum ni vill ha varorna utskickade så ser vi till att de blir levererade det datumet. Det finns även möjlighet att hämta direkt från vårt lager i någon av våra butiker. Många kunder väljer att ha ett innestående lager hos oss med alla sina produkter. Då hör de bara av sig när de behöver något så får de sina varor utskickade. Smidigt eller hur?

Har ni arbetskläder i damstorlekar också?

Som Sveriges största återförsäljare av arbetskläder har vi självklart bekväma storlekar och modeller på våra arbetskläder, yrkesskor och skyddsutrustning för både män och kvinnor.

Vad erbjuder ni för varor och tjänster?

Vi erbjuder det mesta av det bästa inom arbetskläder och profilkläder, skyddsutrustning (som skor och handskar), och presentartiklar. Till detta erbjuder vi även profiltryck på våra arbetskläder. Vi ger råd och tips om hur företag kan använda profilering på bästa sätt i sin marknadsföring.

Kan G-ESS Yrkeskläder AB sponsra evenemang?

Vi har valt att inte sponsra företag och evenemang eftersom vi anser att det blir orättvist för våra kunder.

Hur avbeställer jag min order?

Kontakta vår orderavdelning på 08-449 85 75 eller order@g-ess.se.

Hur ofta får ni in nyheter till sortimentet?

Så fort någon av våra leverantörer släpper en ny produkt har vi fått ta del av nyheten innan alla andra. I de allra flesta fallen är vi först ut på marknaden. Våra leverantörer brukar släppa nya produkter till hösten och våren. Under sidan Nyheter kan du se vad som är aktuellt just nu.

Säljer ni presentkort?

Nej, tyvärr inte. Däremot går det bra att byta till en annan vara inom 20 dagar, om presenten inte skulle passa. Vill du ge bort en present så kika på våra presentartiklar.

Kontaktformulär

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi inom kort.

Skicka

Box 1047, 141 21 Huddinge | Telefon: 08-449 85 70 | E-post: info@g-ess.se
Copyright © G-ESS Yrkeskläder AB | Hemsida av RK

Ansök om kundkonto