G-ESS - Brands at WorkISO certifierad

Kort om oss

När vi på G-ESS bedömer yrkeskläder, fokuserar vi på kvalitet, design, säkerhet och funktion. Att helt enkelt kunna erbjuda dig kläder som man kan vara stolta över och trivas i. Kläder som klarar av de arbetsuppgifter som ni på ditt företag utför. Som gör arbetet enklare. Som skyddar.

Sedan 1983 har vi levererat yrkeskläder till fler än 10 000 kunder, från enmansföretag till börsbolag. Alla varumärken som vi arbetar med är noggrant utvalda för dig (efter som vi vet att du bara nöjer dig med det bästa). Hos oss hittar du kläder från topp till tå: underställ, mössor, tröjor, jackor, byxor, handskar, arbetsskor och ett stort utbud av bra tillbehör.

Behöver du mer anpassade kläder med speciella färgval eller andra unika detaljer och funktioner, så löser vi naturligtvis det.


Personligt skydd – för din skull

Allt vad som gäller personligt skydd handlar först och främst om dig i din yrkesroll. Din personliga skyddsutrustning i form av kläder, skor, skyddsmask, handskar etc. är en förutsättning för din säkerhet och din hälsa. Därför är det av yttersta vikt att du får det stöd du behöver för att hitta rätt utrustning för just ditt jobb.

Vi på G-ESS Brands at Work har länge arbetat med skyddskläder och allt som hör därtill. Hos oss finns erfaren personal som kan ge dig all den kunskap du behöver. Självklart har vi även inom det här området endast samarbeten med de bästa leverantörerna.


Profilkläder – en viktig marknadsföringskanal

Inom profilkläder skiljer sig kraven jämfört med rena arbetskläder. Här ligger fokus mer på klädernas design, färger och vilken typ av kläder man vill använda. Enkelt uttryckt hur man vill att medarbetarna ska gå klädda när de representera företaget. Hur man vill profilera sitt företag och sina medarbetare.

Även inom detta område har vi stor erfarenhet. De flesta av våra kunder köper både yrkes- och profilkläder från oss – vilket i sig inte är speciellt förvånande. Att använda oss som leverantör inom båda grenarna lönar sig på många sätt.

På G-ESS har vi allt som ni kan behöva, både för dam och för herr. Kläder till mässan, kundaktiviteten, personalen i receptionen, kommande konferensen, butikspersonalen etc. Hos oss får du det stöd och den hjälpen som du behöver för att hitta något som passar just er verksamhet. Givetvis kan vi även ta fram specialanpassade kollektioner för dig och ditt företag om det så behövs.


Presentartiklar – utöver det vanliga

Inom presentreklam finns egentligen inga gränser för vad man kan ge bort. Det är istället syftet med gåvan och vem mottagaren är som avgör vad som kan passa. På G-ESS Brands at Work har vi som vanligt bara nöjt oss med att erbjuda det bästa. Dessutom har vi en mängd produkter som du i regel inte är van att hitta hos våra kära kollegor i branschen. Det kommer du själv se när du tittar runt i vårt sortiment.

Hos oss hjälper vi dig med idéer och förslag på vilka typer av presentartiklar som passar i olika sammanhang. Kanske rör det sig om presenter till medarbetare, julklappar till kunder eller kanske leverantörer? Vi hjälper er att lösa detta på absolut bästa sätt.

Givetvis är företagsprofilering ett viktigt steg även här. Därför ser vi till att ta fram produkter anpassade för just ert företag, era färger och er logotyp.


Hela kedjan – från beställning till leverans

Att du som kund alltid ska få dina leveranser direkt har ständigt varit en av våra målsättningar. Detta är anledningen till att vårt lager i Huddinge är ett av Sveriges största när det gäller arbetskläder. Här har vi en och en halv kilometer lagerhyllor och över 100 pallplatser.

Men ett stort lager räcker inte för att kunna leverera snabbt. Därför har vi även en hög kapacitet på att ta hand om märkningen av kläder och annan utrustning. Vi har våra kunders logotyper på lager och värmer på eller broderar dem på plaggen, allt eftersom beställningarna kommer in.

När kläderna är märkta och klara packas de för leverans. Här samarbetar vi med DHL som ser till att beställningarna kommer fram till dig i tid – precis som utlovat.

Box 1047, 141 21 Huddinge | Telefon: 08-449 85 70 | E-post: info@g-ess.se
Copyright © G-ESS Yrkeskläder AB | Hemsida av RK

Ansök om kundkonto