G-ESS - Brands at WorkISO certifierad

Referenser

Många av våra kunder har funnits med oss under många år. Det har gett oss stor erfarenhet av de olika branscher de verkar inom. Till exempel specifika kunskaper om deras område, vilka behov som finns och hur vi kan ordna de bästa lösningarna. Den kunskapen kan vi ofta föra över från en bransch till en annan. På så sätt kan vi ge det där lilla extra, som ofta är mycket uppskattat och värdefullt för våra kunder.


Bravida

G-ESS levererar förädlade arbetskläder, arbetsskor och personligt skydd till Bravida medarbetare över hela Sverige, ca 6000 plaggbärare. G-ESS har tagit fram en kundunik webbshop till Bravida.

Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av installationer och servicetjänster med ca 8000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialtjänster som helhetslösningar inom el, va, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installationer i Sverige, Norge och Danmark.

"G-ESS uppvisar ett mycket starkt engagemang från administration och hela vägen upp till ledning, hög service ses som en självklarhet. Dessutom har de tack vare sin lagerhållning kunnat förse Bravida med arbetskläder i situationer då det varit brist på marknaden."

Jonny Hellzén, Inköpschef


Taxi Stockholm

Taxi Stockholms affärsidé är att vara ledande partner för taxitjänster med överlägsen service, kavitet och tillgänglighet för stockholmarna och deras gäster. Liksom G-ESS är de oftast självklara valet för många stockholmare. Stockholm har ca 45 000 resenärer per dygn (drygt 8,4 miljoner köruppdrag per år). 80% av bilarna är miljöbilar.

G-ESS levererar alla kläder till förarna.

"Hos G-ESS är inget omöjligt! Alltid hjälpsamma och ger en bra service med bra kvalitet och snabba leveranser."

Katarina Frank, Åkeriservice


Ragn-Sells

Vi har under ca 15 år levererat arbetskläder med företagslogga och personligt skydd till Ragn-Sells över hela Sverige samt Norge, Danmark och Baltikum. Antal plaggbärare är ca 2500 st.

"G-ESS ger oss utmärkt personlig service, lagerhållning och snabba leveranser till våra hundratals anläggningar."

Folke Jackson, Varumärkesdirektör

Box 1047, 141 21 Huddinge | Telefon: 08-449 85 70 | E-post: info@g-ess.se
Copyright © G-ESS Yrkeskläder AB | Hemsida av RK

Ansök om kundkonto